Wie ben ik

Mijn naam is Esmee, ik ben een gedreven, vrolijke en spontane rijinstructeur die binnen haar rijschool zorgt voor efficiƫnte en veilige rijlessen. Mijn doel is om te zorgen dat jij je prettig voelt onder het lessen zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en met vertrouwen je examen tegemoet kan gaan.
Door mijn ervaring in het (speciaal) onderwijs, lukt het mij van nature om rekening te houden met verschillende leerstijlen. Zo zorgen we dat jouw leerproces een samenwerking wordt. Daar waar je ondersteuning nodig hebt kun je rekenen op een passende instructie van mij, wanneer het je al met minder aanwijzingen lukt zal ik als een coach naast je zitten.
In mijn lessen kun je zeker zijn van oplossingsgerichtheid en positiviteit. Fouten zijn er immers om van te leren. Ik vind het belangrijk om een veilig leerklimaat te creƫren zodat je vertrouwen hebt in jezelf en in mij. Dit zal je stap voor stap samen met mij gaan doen aan de hand van de RIS methode.

Wat ik van jou vraag? Motivatie en de wil om met plezier en vertrouwen achter het stuur te kruipen.
Waar geleerd wordt is doorzettingsvermogen nodig.
Wat je van mij kan verwachten? Een vrolijke, geduldige en vakbekwaam instructeur. Waarbij veiligheid voorop staat en die het beste met je voorheeft.